RADionica fotkanja u RADoboju

Foto klub Krapina je održao radionicu o fotografiji u O.Š. Side Košutić u Radoboju. Radionica je bila u dva dijela i to 19.03. i 02.04.2016. 

Učenicima škole, ali i profesorima te ravnateljici smo prenijeli osnove fotografije i to na način koji je bio prihvatljiv svima, sa puno primjera i malo stručnih pojmova koje smo detaljno objasnili. Predavaći, odnosno najodgovorniji za prijenos znanja bili su Matija i Željko.


Polaznici radionice su nakon prvog dijela dobili zadaću poslati nam fotografije te smo od njih napravili izložbu. Drugog dana radionice izložbu smo prokomentirali s našim viđenjem svake fotke te što bi eventualno mi promijenili, drugačije pofotkali i sl… Izložbu smo postavili s svim prisutnima tako da su i polaznici sami bili autori izložbe… Kako je bilo možete škicunti u našem Timelaps videu… A izložbu možete pogledati u predvorju O.Š. Side Košutić u Radoboju.


Nama je radionica bila lijepo druženje s učenicima, profesorima i ravnateljicom, a dojmila nas se pozitivna energija svih prisutnih, a posebno najmlađih!

Posebno hvala gospođi Mileni Veseljak (ravnateljici) koja nas je pozvala u O.Š. Side Košutić u Radoboju!

Fotopozdrav od mene 🙂